fredag 5. juni 2009

Hva skjer med Totten ?

De siste dagene har ett eller begge frembena til Toiwo bare "knekt" under ham. Nesten så han slår nedi i bakken med brystet/skuldra før han helt ubesværet retter seg opp igjen og tusler fornøyd videre.
Dette har skjedd 4-5 ganger, 2 ganger bare i dag. Det har skjedd i ulike typer terreng og det har heller ikke noen sammenheng med om han er sliten eller ei.

Fryktelig merkelig - og ekkelt.

Ikke virker han stiv, ikke tegn til ubehag og bevegelsene hans er normale med en gang etter en slik "knekk", jeg kan strekke og tøye, han ser bare rart på meg og lurer på hva i all verden jeg driver med...

Noen som har vært borti lignende eller har noen tanker rundt dette ?

12 kommentarer:

 1. Løp til dyrlegen sier iallefall jeg!

  SvarSlett
 2. De åpner 9 i morgen tidlig, har satt alarmen til ringing allerede !
  De stengte selvsagt 11.30 i dag :/
  Det merkelige er at han virker aldeles upåvirket av det selv, fryktelig merkelige greier....

  De første gangene det skjedde trodde jeg han bare snublet, men i dag skjedde det både på asfalt og på flat plen. Snubleteorien forsvant som dugg for solen...

  SvarSlett
 3. Hmm, det høres skikkelig ekkelt ut, best å få sjekket ut av en vetrinær :) Kan hende det ikke er noe, men bedre å være føre var :)

  Lykke til! Håper alt er som det skal og at det bare er noe midlertidig rart noe. :)

  SvarSlett
 4. Håper også at det bare er/var noe "rart" som bare blir borte av seg selv, men visst skal han sjekkes ! Sitter klar med telefonen eller kjører ned til vet`n kl 9 i morgen :)
  Takk skal du ha !

  SvarSlett
 5. I forbindelse med Flåttbitt, er det en dyrlege som fortalte meg....Hunden kan begynne først å halte på det ene beinet, så kan den plutselig halte litt på et annet bein....Enkelt å behandle med AB, og ingen varige mèn etterpå. Gjør som Lappevennen sier: Dyrlegen neste, vet jeg..
  Lykke til!!

  SvarSlett
 6. Vi skal til veterinæren mandagsmorgen, så får vi håpe det bare er en bagatell som er lett å fikse :) Han oppfører seg helt som vanlig, overhode ikke tegn til noe ubehag, heldigvis :)

  SvarSlett
 7. var innom for å sjekke om dere hadde vært til veterinæren i dag. Godt at han oppfører seg normalt :) det er et godt tegn :)

  SvarSlett
 8. Rare Toivo totten! Han må jo oppføre seg normalt!Bloggegjengen er temmelig lettskremt når det gjelder hunder.
  Lykke til hos dyrlegen :o)

  SvarSlett
 9. Moooot normalt, det er vel Toiwo ;)

  Han har virket fin i dag, synes det er deilig at han ikke gir uttrykk for å ha vondt eller tegn på å være syk jeg.... Dèt hadde gjort det mange ganger verre !
  Synes igrunn han er litt teit som skremmer meg, men er ikke det litt typisk "ungdomsfakter" da ?
  Nesten litt flaut, men jeg var aldri hønemor og sjeldent bekymret når det var noe med unga da de var små, Pelsherren her derimot...
  *savnerrødmendesmiley*
  Uansett, deilig med støtte og oppmuntring fra bloggegjengen !!!

  SvarSlett
 10. Kjenner meg igjen der, og det er det flere som gjør, har jeg forstått. Dyrlegeregninger,kun den beste maten er bra nok, topp utstyr.. Det var da ikke så nøye før?!?

  SvarSlett
 11. mmm.. husker herr pusekatt i heimen her.. vi hadde vært på påskeferie og et vennepar passet han.. da vi hadde hentet han gikk han nedover med rumpa og vrikket noe helt vanvittig på den! Matmor ble jo selvfølgelig bekymra.. det viste seg at ingenting feilet han.. dyr kan faktisk oppføre seg rart for å få eierens oppmerksomhet ;)

  SvarSlett
 12. God bedring til "lille brune". Krysser fingrene for at det ikke er noe alvorlig!
  Håper ellers alt står bra til med dere!

  SvarSlett