fredag 29. mai 2009

En fin dag :)

Tror det er ganske mye stor-fe i Lappisen her, gress er "MÅ HA".
For moro skyld rev jeg opp en neve med den type gress Toiwototten spiser og vips ! Totten gikk fot som om han aldri hadde gjort annet ! Er i slike øyeblikk man tenker på kameraet som ligger igjen hjemme.....
Full kontakt,enset ikke noe annet rundt seg, vidåpne, tindrende øyne, med hodet på skakke og SIKKEL som rant. Pga litt gress..... Har vi Lapphund eller har vi Lapphund ? ;o)))I fjor var denne fontenen ganske skummel, i år er den en stor drikkeskål. Sånn omtrent akkurat passe for en tørst Lappis på by-tur :) Forsøkte å plaske litt for å gjøre ham nysgjerrig nok til å gå ut i, meeeen, altfor bløt på bena er egentlig litt unødvendig. Vann er til for å drikkes !
Siden resten av bildene av en eller merkverdig grunn har blitt lagret i et filformat bloggen ikke vil ha og fordi jeg ikke har tid til å gjøre noe med det akkruat nå, avslutter vi med "stjernetrikset", nemlig å sitte Bamse. Noe som kan være en utfordring når man er litt rund i stumpen ;)
Søt er`n da ;)

Denne helga skal vi ned til mine foreldre i Spydeberg for å hjelpe til med å kjøre flyttelass.
Min søster og hennes svenske samboer flytter fra leilighet i Stockholm til nyinnkjøpt hus i Øsfold og da må selvsagt familien trå til :)

Siden min mor er mer husmor enn hunde/dyre-menneske må jeg si jeg er veldig glad det ikke er meldt regn i helga, krysser fingrene for en tørr helg !
Toiwo skal selvsagt være med og i den pelsen er det plass til uante mengder skitt, spesielt på våte dager ;)

Nå skal jeg lage meg litt lunsj, laks med dill og rømme- yummi !, rydde/vaske resten av huset, pakke ferdig og vente på samboeren og avgang retning Østfold :)

Ønsker alle en riktig så flott helg !!

Ps. Hvorfor forandres oppsettet på det publiserte innlegget ? Når jeg skriver/redigerer ligger tekst og bilder helt annerledes. Mer ryddig.
Varfør blir det på det her viset ?

7 kommentarer:

 1. Nommin så søt han er da! Marco er en skikkelig gresseter han også skal jeg si deg.. Stopper opp et sted for å gresse.. Hehe, veldig komisk er det.

  Så stilig sele han har forresten ;) hehe

  SvarSlett
 2. Hot dog ! ;o))
  En utrolig enkel sele å bruke, sitter helt greit på lappiskroppen hans og brukes så og si daglig :)

  Er det opp til Toiwo går vi ikke mange metrene mellom hver "gress-stopp", må dra ham etter meg ;)

  Snåle, fine dyra våre :)) Tenk, om 2 uker er vi på vei til MH ! Vi skal en tur på et Land Rover treff først, så videre opp til Gålå på lørdagskvelden. Blir utrolig spennende !

  SvarSlett
 3. Nalle må ha ny sele snart. Brukere dere den der når Toiwo trekker??
  Nalles favoritt er sauesprall, det er kanskje egna som lokkemiddel/belønning det også??? Greit å ha i lomma, til og med ;o)
  Utrolig hvor mange gode tips man får utav bloggene :o)))

  SvarSlett
 4. Sauesprall ? Hva er det for noe snadder ?

  Bruker ikke den selen til trekking, da bruker han skikkelig trekksele, sånn som skikkelige trekkhunder bruker....Hadde et håp da vet du, om Toiwo fikk skikkelig trekksele måtte han jo skjønne at han skulle trekke som en skikkelig trekkhund ? Pføy, svarte Toiwo og tusler videre i Toiwo-tempo ;))

  SvarSlett
 5. sauesprall = små runde kuler av sauebæsj :o)

  Reine vitenskapen alt detta hundeutstyret. Jeg skulle ha en "dra litt"-sele, egna for sykkeltur og ski, og vanlig rusletur..

  Bloggen lever også sitt eget liv og gjør som den vil iblant. Det bare ER sånn, tror jeg ;o) Du kan kanskje redigere noe etterpå, men det er da ikke så viktig. Bruker du Writer?? Tar litt tid å sette seg inn i, men da kan man gjøre nesten som man vil med tekst og bilder.

  SvarSlett
 6. http://somminedagerer.blogspot.com/2008/11/hvordan-lage-store-bilder-i-bloggen.html

  Her står den heilage oppskrift... Må følges nøye ;o)

  SvarSlett
 7. Åh, en heilag oppskrift ! Slikt liker vi :)) Tusen takk !!!
  Den "Hot Dog" sela til Toiwo er en Julius K-9 sele, søk og De skal finne ! ;)
  Synes ikke den sela er helt ubrukelig som "dra litt" sele, ikke minst er det en sele som sitter godt og er enkel i bruk !

  SvarSlett