søndag 24. mai 2009

Grilltur med gode venner :)

I går, søndag, reiste vi og noen vennepar på grilltur i skogen. Jaktogfiskerforeninga har satt opp en flott lavvo på en fin lysning i skogkanten og for oss som kjører Land Rovere går det fint å kjøre helt frem. Alf Einar og Tove hadde tilogmed tatt med seg gassgrillen, er det det som kan kalles "urbane" turfolk? ;)
Lars, Marit og aussien Bridie kom en snartur bortom plassen på vei hjem fra hyttetur, men av høyhastighetsgrunner fikk jeg ikke tatt et eneste bilde av Bridie og Toiwo som rasa rundt på plassen der ;)
Artig å se den ellers noget bedagelige Toiwo løpe aldeles tulling !
Da Lars, Marit og Bridie reiste videre gikk Toiwo tilbake til sitt vante, bedagelige tempo. Ruslet rundt og fanget mygg, rullet seg grundig i gresset og nøyt livet til det fulle :)
En flott dag for 2 og 4 bente !!

3 kommentarer:

 1. Dere som kjører Landrovere, liker vel å teste bilen litt, tenker jeg ;o)
  Flott da, Toivo KAN springe fort hvis han vil!!

  SvarSlett
 2. Flire...visst kan`n løpe fort, er NÅR HAN VIL som er stikkorda her ;))) Feks er det sjeldent han vil løpe, fort eller sakte, når vi er ute med sparkesykkelen ;) Har forsøkt å filme, men ler så gruelig at det stort sett bare blir gress, bark og asfalt samt litt lappisrompe som subber avgårde ;)))

  Vi er så heldige å ha et område som er avsatt til off-road kjøring i nærheten, så vi holder oss til lovlig kjøring. Rett og slett flinke vi ;) Artig med litt off-road, men det aller beste er det sosiale LR-miljøet !

  SvarSlett
 3. vet du.. skulle ønske det var Lana noen ganger ;) Men faktisk innimellom så går hun bak oss i et luntetempo.. ganske irriterende igrunn. Virker som om hun gjør det med vilje.. for å trasse litt.

  SvarSlett