mandag 16. november 2009

Småens utstillingsdebut i Kongsberg :)

På lørdag lempet vi alskens pikkpakk (hvor mye trenger man egentlig for å være borte èn natt… ?? ) og Pelskameratene inn i bilen for å sette kursen mot Kongsbergtraktene og overnatting på Hokksund Camping. Etter litt om og men fikk vi tak i mannen som skulle gi oss hyttenøkkelen, putret videre ned til hytta, lempet inn pikkpakket og begynte letingen etter et ok middagssted. Vi endte opp med å kjøre ned til Drammen for å finne Big Horn, aldri feil med en biff ;o)

Maten ble fortært, vi duret opp til hytta igjen, luftet bikkjer og rigget oss til. Det var liksom da det begynte…. vakreste lille pusen som så gjerne ville inn i hytta til oss. Noe som ikke er sånn overveldene lurt når det allerede er 2 hunder der…

Pusen var noget standhaftig utenfor hytta, Järki syntes denne kattetingen var meget spennende, han peip og travet rundt inne i hytta, holdt det gående i flere timer ….

Som en følge av dette var vi ørlite trette på morningen og klarte sannelig å forsove oss …(rødmesmiley hadde vært på sin plass her.. )

Effektive som vi er rakk vi frem til hallen i god tid. Vel inne i hallen fant vi “ Schanderulv-hjørnet” og rigget oss til der.

Fikk hilse på 2 av Järkis kullsøstre igjen, Nemi og Maja, nydelige frøkner !

Järki var den eneste hannen i 4-6 mnd, så den vant han naturlig nok ;) Han oppførte seg helt greit i ringen, litt hopp og sprett må man regne med ;) Det viktigste var at han tok dette med å være i ringen helt flott :o))

Kritikken : Fin størrelse og proporsjoner. Bra hode, men ennå smal i skallen og med litt vel markert stopp. God hals og overlinje. Bra kropp og vinkler. Bra hale. Gode bevegelser, lovende pels.

Toiwo synes det er fryktelig kjedelig å være i ringen, så inntil videre har han utstillingsfri ;o)

Fikk også hilst på flere blogg-kjente, kikket på den flotte Lapphund-kalenderen Stine har laget og skravlet en masse samt beundre vakre lappiser :o)

Alt i alt en flott tur !

Bilder er det verre med….

4 kommentarer:

 1. Det høres ut til å ha vært ei vellykka helg! Det var ikke så mye anna å finne på i slikt ruskevær, og det er helst da dere er på tur, har jeg forstått..
  Gratulerer til Järki!
  Skulle gjerne ha sett ham..og Toiwo. En annen gang ;o)

  SvarSlett
 2. Gratulere masse til Jarki masse fra oss! Han var så flink i ringen!!
  Ha en fim uke videre!!

  SvarSlett
 3. Det var moro å møte der selv om jeg ikke rakk å snakke så mye med deg. Det er mange som skal snakkes med på en sånn utstilling.

  Gratulerer med Järki! Sånt er morsomt.

  SvarSlett
 4. Ut på tur - aldri sur, vettø !
  Er litt kjedelig at man sees for sjeldent, blir altfor mange man skulle ha snakket med, ved siden av skal man gjerne få med seg litt av det som skjer i ringen også ;o)
  Men, alltid gøy og trivelig å få knyttet mennesker til bloggnavnene!

  Ser vi noen av dere i Lillestrøm om 2 uker da ?

  SvarSlett