tirsdag 28. april 2009

Det har vært noen slitsomme dager for Toiwototten. På søndag var det utstilling i Kongsberg, lange timer og masse inntrykk resulterte i en sliten utstillingsdebutant. I ringen ville han helst ha lagt seg litt, men Hanne hvisket litt i øret hans og fikk ham i allefall til å bli stående ;)
Dommeren dømte litt forvirrende, fler ble sendt ut med blått fordi de var for store, hadde for mye pels og sporer ble også kommentert. Toiwo er en stor gutt, ble målt til 53 cm, har masse pels OG sporer, tilogmed doble sporer. Så forventningene var ikke akkurat skyhøye ;) Men, det dommeren la til grunn for Toiwos blå var at han var litt løs i vinklene...?
Men, turen var fin, Toiwo oppførte seg ekemplariskt og vi 2bente koste oss !
Mandagmorgen var det, for Toiwo i allefall, opp "grytidlig" for å HD-røntge kl 0800.
Han ble veid før han ble dopet ned og vekta viste 19.5 kg. Folk har gjettet på at han veier 30-35 kg, sier litt om mengden pels ;)
Bildene så veldig bra ut, men vi venter uansett i spenning på resultatet fra NKK !
Resten av dagen ville Toiwo helst sove, tydelig preget av morgenens ned-doping...
Slik sett var kursstart akkurat den mandagskvelden en dårlig timing, men vi reiste avgårde med en trett Toiwo, om ikke annet ville vi møte opp og hilse på. Ble litt trening på oss, men trøttingen fikk ta ting litt i eget tempo. Han endte opp som figurant ved passeringstrening, Toiwo brydde seg fint lite om "jyplingen" som tøffet seg litt ved passering, han var mer opptatt av å kikke på fuglene og sitte bamse for å få godbiter :) Mors flinke pubertetslus det :D
I dag har vi tatt livet med ro, tatt noen korte treningsøkter og ruslet litt rundt.
Mens jeg har holdt på med hjemmesideforsøket har Toiwo puslet med sitt på verandaen.
Deilig med en rolig dag !

8 kommentarer:

 1. Nå er jeg her òg...håper det ikke føles som forfølgelsesvanvidd fra min side...
  Ble rett og slett betatt av denne hunden da jeg så det bildet hos Schanderulven, og jeg kommer til å trykke på "følger-knappen" altså.

  Lykke til med HD-resultat!
  Ser for meg stakkaren som figurant ;o)

  SvarSlett
 2. Synes igrunn det er trivelig å bli litt "forfulgt", skal bli flinkere til å "forfølge" bla deg og din vakre Nalle bare jeg blir ferdig med å fylle opp hjemmesia litt mer :))

  SvarSlett
 3. Neh, har dere fått blogg også! Supert :) Da må vi følge med.

  Krysser fingra for at røngtinga til Toiwo og alle søsken går supert ;) De 2 siste kullene som er blitt røntget har hatt kun A hofter så langt og jeg tenker at den fine statistikken fortsetter.

  Løse vinkler skjønner jeg ikke helt, men det var jo så mye rart de ble dømt for i grunn.. Toiwo var flink i ringen han og jeg skjønner at han ville legge seg, det ble en voldsomt lang dag for stakkarene :)

  SvarSlett
 4. Ble mektig imponert av pelsen til Toiwo ja! Han er 1 cm høyere og ca 2-3 kg lettere enn min Toivo. Og min Toivo er ganske slank under pelsen han også:-)

  Krysser fingrene for bra resultater på HD-røntgingen:-)

  Gleder meg til å høre nyheter fra denne kanten også:-)

  SvarSlett
 5. Hei hei!
  Venter spent på oppdatering ;o)
  Det ergrer meg at jeg ikke spurte dommeren på Kongsberg om høyde. Har målt Nalle til 52 sjøl, men det er litt usikkert.. Vekta var 22kg sist vi veide - en kraftig plugg med andre ord...
  Har skifta fôr, og begynner med rapsolje...kanskje Nalle blir like fin i pelsen som Toiwo ;o)
  Litt skummelt at det går nesten umerkelig gradvis nedover! Det med pels, tenker jeg på.

  Skal dere til Drammen? Vi veit ikke enda...

  SvarSlett
 6. Heisan!
  Og plutselig kom det en oppdatering ;)
  Fremfor olje foretrekker både Toiwo og jeg rå laksekoteletter samt rå egg. Så sunt og bra for pels, hud og poter atte ;)Og veldig godt i følge kresen Toiwotott ;)
  Her venter vi veldig på at røytinga skal begynne, både fordi det begynner å bli varmt for Toiwo og fordi det egentlig ikke er noe poeng i å stille med all pelsen ;)
  Lurer litt på om vi tar turen ned til Drammen for å kikke, alltid artig å se andre Lapphunder samt å treffe hyggelige mennesker!

  SvarSlett
 7. Går att og fram i bloggen din nå, her nevnte du egg...
  Jeg 'frykta' ei stund at allergi var årsaken til Nalles latskap. Da sa dyrlegen at jeg burde iallefall ikke gi ham egg, men jeg husker ikke hvorfor!

  SvarSlett
 8. In rеlation to budgeting, you ωill find the particular projected fees and then the uncontгolleԁ purchaѕes the fact thаt slide all the way up stеalthily bringіng аll of us аltogеtheг unawaгe.
  Including, іt's possible you'll are up agаinst having a to cheсk out a particular sufferіng cοmparable using your famіly or maybe update the actual
  domestic рlumbing in your own hοme. Youг truck
  can ceaѕe workіng and ωill involve ѕignifіcant maintenance or poѕsіbly a ρеrson or maybe all your family members neω member may wеll sliԁe ill dеmanding speedy
  medicаl help. All оf these please takе
  a cost wіthin your sρendіng buԁget and you mіght demand іmportant mοneу tο helр tіdе а peгsоn in exсess of until finаllу
  your future short term. Present hassle-free cash advance loаnѕ
  that will сlients taκe сare of economically
  shocκing instаnces.

  eхcels at harmоnizіng the iԁеal mortgage
  lender aided by the consumeг around
  demаnd. You notice the significancе regarding utilіzing
  loan merсhаnts who ? re truѕted, high quаlity nоt to mention lawful.
  People bring time and effort assessment financial instіtutionѕ designeԁ for
  understanding prior to ωhen fοr example thеsе individualѕ іnԁiѵіduals
  inteгact. You can expect the гight system so you might
  select a proрer provider dependant upon your certaіn needs.


  Here is my site tanie pozyczki bez bik

  SvarSlett